MICHAEL BLUM

Borgerlig förrättare av begravningar och namngivningar

Ljusa och vackra ceremonier i Livets olika skeenden... (foto Tyra Blum)

 

 

Namngivningar blir mer och mer populärt - en egen ceremoni där ni föräldrar själva väljer innehållet - musik, dikter och kanske en liten blomsterkrans som tecken på att barnet nu fått sitt eget namn... Michael hjälper er att utforma ett fint och personligt program för er lilla älskling! 

Det fina med borgerliga namngivningar är att du själv får bestämma hur, var och när skall namngivningen för ert barn skall vara. Kanske i ert kök med pianospel av moster, eller kanske i en festlokal med hela släkten samlad, för det är ju verkligen en fest när ert barn skall få sitt namn!

 

Borgerliga begravningar har även de ökat i antal och anledningarna till att man väljer det kan vara många, er bortgångene kanske har gått ur svenska kyrkan eller inte är troende. Men det kan bli precis så värdigt, vackert, högtidligt eller enkelt och fullt av ljusa minnen som du och Michael kommer överens om. Michael har mångårig erfarenhet och hjälper er gärna med att skapa ett fint och vackert begravningsprogram med sång, dikt och minnesord över den avlidne.